تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی یک شنبه 29 اسفند 1395 / بازدید 1296 / نظرات 0 / تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی امروزه با رشد سریع صنعت پخت غذا و افزایش تقاضا برای ظرفیت های بالای پخت و تنوع غذایی ، استفاده از فرهای پخت ترکیبی راه کار مناسب و مطلوبی برای آشپزخانه های حرفه ای خواهد بود . اما تفاوت های قیمتی عمده دو نمونه از این تکنولوژی ( فرهای کانوکشن و فرهای کامبی ) برای سرمایه گذاران و توسعه دهندگان کسب و کار آشپزخانه صنعتی امری حائذ اهمیت و گاهی دارای ریسک های قابل بررسی خواهد بود .