تصوير لود سايت
تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی

تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی

 یک شنبه 29 اسفند 1395 / بازدید 1296 / نظرات 0 /

تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی

امروزه با رشد سریع صنعت پخت غذا و افزایش تقاضا برای ظرفیت های بالای پخت و تنوع  غذایی ، استفاده از فرهای پخت ترکیبی راه کار مناسب و مطلوبی برای آشپزخانه های حرفه ای خواهد بود  . اما تفاوت های قیمتی عمده دو نمونه از این تکنولوژی ( فرهای کانوکشن و فرهای کامبی ) برای سرمایه گذاران و توسعه دهندگان کسب و کار آشپزخانه صنعتی امری حائذ اهمیت و گاهی دارای ریسک های قابل بررسی خواهد بود  .

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 

درباره ما

مجموعه ما با تکیه بر توان فنی بالا، نیروی جوان ،تخصص و تجربه فراوان بهترین و به روزترین محصولات را به شما مشتریان عزیز ارائه می دهد

عضویت در باشگاه ما

برای اطلاع از آخرین خبرها و اطلاعات شماره تلفن خود را وارد نمایید.

تماس با ما

شعبه 1:دزفول خیابان امام جنوبی، بین خیابان امامت و خیابان میثم تمار شعبه 2:شوش خیابان منتظری رو به روی اداره مخابرات شعبه 3:اندیمشک خیابان کردوالی نرسیده به زیر گذر

06142251183,06142828322

09197379458,09398276651