در آشپزخانه صنعتی علاوه بر تجهیزات پیشرفته نیازمند نظم و برنامه ریزی هستیم زیرا عدم وجود نظم باعث کند شدن سرعت پخت و پز و کاهش سطح بهداشت محیط آشپزخانه صنعتی می گردد یکی از وسایل که به این مهم کمک می کند کابینت استیل صنعتی می باشد. کابینت مورد استفاده...
کابینت استیل صنعتی
کابینت استیل صنعتی |...
یکی از غذاهای ایرانی که نیازمند حرارت برای آماده شدن می باشد، کباب است. در واقع کباب در قدیم به وسیله منقل ها طبخ می شد ولی با گذر زمان و تولید کباب پز سنتی یا همان کباب پز صنعتی گازی کباب ها با این وسیله طبخ شد. از لحاظ کیفیت کبابی که بر روی کباب پز...
کباب پز سنتی
کباب پز سنتی | کباب پز...
در طبخ ایرانی کباب به عنوان یکی از اصلی ترین غذاها محسوب می گردد. جهت پخت این نوع غذا در قدیم از آتش استفاده می شده ولی به دلیل شکل این غذا که به وسیله سیخ درست می شود نیازی به نوع اجاق است. برای طبخ در تعداد بالا از کباب پز ریلی استفاده می شود، البته...
کباب پز ریلی
کباب پز ریلی | کباب پز...