اخبار ساختمان نمایش نسخه اصلی

تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی

تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی

1297

امروزه با رشد سریع صنعت پخت غذا و افزایش تقاضا برای ظرفیت های بالای پخت و تنوع  غذایی ، استفاده از فرهای پخت ترکیبی راه کار مناسب و مطلوبی برای آشپزخانه های حرفه ای خواهد بود  . اما تفاوت های قیمتی عمده دو نمونه از این تکنولوژی ( فرهای کانوکشن و فرهای کامبی ) برای سرمایه گذاران و توسعه دهندگان کسب و کار آشپزخانه صنعتی امری حائذ اهمیت و گاهی دارای ریسک های قابل بررسی خواهد بود  .