اخبار ساختمان
نمایش نسخه اصلی
تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی
تفاوت اصلی فرهای کانوکشن ( Convection Oven ) و فرهای کامبی ( Combi Oven ) در آشپزخانه صنعتی
1297
امروزه با رشد سریع صنعت پخت غذا و افزایش تقاضا برای ظرفیت های بالای پخت و تنوع غذایی ، استفاده از فرهای پخت ترکیبی راه کار مناسب و مطلوبی برای آشپزخانه های حرفه ای خواهد بود . اما تفاوت های قیمتی عمده دو نمونه از این تکنولوژی ( فرهای کانوکشن و فرهای کامبی ) برای سرمایه گذاران و توسعه دهندگان کسب و کار آشپزخانه صنعتی امری حائذ اهمیت و گاهی دارای ریسک های قابل بررسی خواهد بود .