استاندارد RoHS - تجهیزات اشپزخانه صنعتی

استاندارد RoHS - تجهیزات اشپزخانه صنعتی

918

این استاندارد که مخفف عبارت Restriction of Certain Hazardous Substances می باشد از یک جولای 2006 در اروپا به اجرا درآمده که طبق این قانون استفاده از 6 ماده مضر برای سلامتی انسان شامل کادمیوم ، جیوه ، کرومیوم ، BDE ، PBB و سرب در تولید محصولات به ویژه محصولات الکتریکی برای کارخانجات ممنوع گردیده است .
از ماده های گفته شده سرب بیشترین ضرر را میتواند به انسان برساند . عنصر سرب تأثیرات بسیار خطرناکی بر سیستم ارگانیک بدن بخصوص سیستم عصبی مرکزی گذاشته و به راحتی می تواند هر قسمت از بدن را از تحت تاثیر قرار دهدکه  سیستم تولید مثل و کلیه از جمله اعضایی هستند که سرب به آنها آسیب تری می زند  و بوییدن ویا خوردن سرب باعث ضعف در بدن و ایجاد مشکلات حافظه ای در شخص می شود .