استاندارد RoHS - تجهیزات اشپزخانه صنعتی
استاندارد RoHS - تجهیزات اشپزخانه صنعتی
این استاندارد که مخفف عبارت Restriction of Certain Hazardous Substances می باشد از یک جولای 2006 در اروپا به اجرا درآمده که طبق این قانون استفاده از 6 ماده مضر برای سلامتی انسان شامل کادمیوم ، جیوه ، کرومیوم ، BDE ، PBB و سرب در تولید محصولات به ویژه محصولات الکتریکی برای کارخانجات ممنوع گردیده است .
از ماده های گفته شده سرب بیشترین ضرر را میتواند به انسان برساند . عنصر سرب تأثیرات بسیار خطرناکی بر سیستم ارگانیک بدن بخصوص سیستم عصبی مرکزی گذاشته و به راحتی می تواند هر قسمت از بدن را از تحت تاثیر قرار دهدکه سیستم تولید مثل و کلیه از جمله اعضایی هستند که سرب به آنها آسیب تری می زند و بوییدن ویا خوردن سرب باعث ضعف در بدن و ایجاد مشکلات حافظه ای در شخص می شود .